Αναγνώστες

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Hondos Center Ermou is full of Essence!

Essence προϊόντα: Πού θα βρείτε τις νέες σειρές των αγαπημένων σας καλλυντικών.


Κυρίες μου, μεγάλες και μικρές, εσείς που αγαπάτε τα προϊόντα της Essence, ψάχνετε αλλά δεν τα βρίσκετε, ή βρίσκετε μόνο άδεια ράφια στα καταστήματα καλλυντικών κι όσα υπάρχουν έχουν απομείνει μόνο από τις παλιές σειρές, τώρα βρέθηκε το κατάστημα που τα έχει όλα!!!!
Το Hondos Center στην Ερμού!!!
Πήγα σήμερα μια βολτίτσα, χωρίς να έχω συγκεκριμένο σκοπό αγορών και τί βρήκα;
Ένα stand γεμάτο από προϊόντα της Essence και η κοπέλα τα γέμιζε κάθε τόσο!!



 Υπήρχε επίσης άλλο ένα stand το οποίο περιλάμβανε τις νέες σειρές του φετινού Φθινόπωρου και μαζί και ένα νέο άρωμα της εταιρείας. 
Στο ταμείο δε υπήρχε και ένα διαφανές μπολ, ας πούμε, το οποίο περιείχε μανό της εταιρείας. Αυτά που αποσύρονται λόγω των νέων που είναι σε νέα συσκευασία και σύσταση.

Περιττό να σας πω ότι δεν ήξερα τί να πρωτοπάρω! Τα ήθελα όλα! 
Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση φυσικά, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, 
από τα καλούδια που πήρα!!
Πείτε μου κι εσείς αν γνωρίζετε κάποιο άλλο κατάστημα καλλυντικών 
με τόσα προιόντα, νέα, της Essence! 
Καθώς και αν σας αρέσει η νέα μορφή του blog μου!

Έως το επόμενό μου post, φιλιά πολλά σε όλες!!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Όμορφη αγορά από Galerie de Beaute: Ένα πολύ πρακτικό και κοριτσίστικο σετ πινέλων.

 1 Σετ πινέλων σε μια μικρή και όμορφη θηκούλα!

Γεια σας κορίτσια! Καλή βδομάδα! Τί μου κάνετε; 
Εγώ καλά, αν και η Δευτέρα είναι η χειρότερη ημέρα μου. Ας σκεφτόμαστε όμως θετικά, γιατί μπορεί ακόμα και μια Δευτέρα να γίνει ξεχωριστή!

Ήθελα να σας παρουσιάσω μια πολύ ωραία αγορά που έκανα από τα Galerie de Beaute και την έχω καταευχαριστηθεί.
Πήρα ένα σετ πινέλων σε μια πολύ όμορφη θηκούλα ροζ λαμέ, ότι πρέπει για ταξίδια και μετακινήσεις. Είναι σαν μια μκρή θήκη γυαλιών. Πολύ ωραίο χρώμα και design. 
Ακόμα και η συσκευασία είναι πολύ κοριτσίστικη. Το σχέδιο με την κοπελίτσα που είναι εξωτερικά, κάνει το προιόν δελεαστικό! Βάζω την θηκούλα στη συσκευασία και την κρεμάω στο ντουλάπι των καλλυντικών μου για να μην κρατάει χώρο, αλλά και για να την βλέπω και να μου φτιάχνει την διάθεση.

Δεν είναι πολύ girly;


H θήκη περιέχει 5 πινέλα (από δεξιά προς τα αριστερά):
- ένα για ρουζ
- ένα σφουγγαράκι για την τοποθέτσηση των σκιών
- ένα για το άπλωμα των σκιών
- ένα για την γραμμή eyeliner
& ένα πινελάκι για το άπλωμα του κραγιόν.
Είναι όλα σε ροζ λαμέ χρώμα και σε μαύρο. Είναι πολύ ελαφριά και τοποθετούνται πολύ εύκολα ξανά μες την θήκη.

Αυτά από μένα! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το σετάκι.

Πείτε μου την γνώμη σας, εγγραφείτε αν θέλετε στο blog μου
 και πείτε μου άν έχετε υπόψη άλλα τέτοια ''έξυπνα'' και πρακτικά πραγματάκια που 
μάς φτιάχνουν εκτός από το μακιγιάζ μας, και την διάθεσή μας!!

Φιλιά σε όλες!!


Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Magazines'gifts - Δωράκια-καλλυντικά από περιοδικά!


Γεια σας κορίτσια ! Τί μου κάνετε; 

Εγώ καλά, αν και λίγο καμμένη από το σημερινό φθινοπωρινό μου μπάνιο στην Ψάθα! Η θάλασσα ήταν υπέροχη! Αλλά ο ήλιος πολύ ζεστός και κάηκα λίγο στο πρόσωπο! Tragic!!!
Πάρτε μία μικρή γεύση, καλοκαιρινή! 



Ήθελα σε αυτό το post, να σας δείξω τί όμορφα καλλυντικά πήρα 
από 3 περιοδικά αυτό το καιρό! 

1) Από το Madame Figaro Σεπτεμβρίου, πήρα ένα κραγιόν της Clinique σε ροζ σκούρα απόχρωση και ένα ρουζ με 2 αποχρώσεις , οι οποίες χρησιμοποιούνται και σαν σκιές!! Είναι πολύ καλής ποιότητας και διαρκούν πάρα πολύ! Εγώ τις φόρεσα σαν σκιές για ένα φυσικό μακιγιάζ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Την ανοιχτή την έβαλα κάτω από το φρύδι και την πιο σκούρα  σε όλο το κινητό βλέφαρο. Επίσης χρησιμοποίησα το προιόν και σαν ρουζ. Έχει πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Το κραγιόν είναι πολύ απαλό στα χείλη και ενυδατικό.



2) Από το Celebrity Σεπτεμβρίου, πήρα ένα μανό της επαγγελματικής εταιρείας ''Fairy nails'' σε καφετί-καπουτσίνο, θα έλεγα , απόχρωση! Είναι από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις για φθινόπωρο- χειμώνα και χάρηκα πολύ που το πήρα. Το περιοδικό είχε βέβαια από 1 μανό σε διάφορες αποχρώσεις (μπορντώ, μπλε σκούρο, λευκό), αλλά αυτό το καφετί το ήθελα από την αρχή και το βρήκα τελικά..., ύστερα από  αρκετό ψάξιμο!


3) Προχτές καθώς πήγαινα τρέχοντας να προλάβω το λεωφορείο για την δουλειά, περνώντας από ένα περίπτερο, ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Τρέχοντας για την στάση, ''έπεσε'' το μάτι μου στο Marie Claire Οκτωβρίου, το οποίο περιείχε αυτά τα 3 μολύβια -γίγας! Αυτόματα γύρισα πίσω να αγοράσω το περιοδικό, χωρίς καν να έχω διαβάσει λεπτομέρειες! Μόλις το πήρα και πήγα να το πληρώσω στην κυρία του περιπτέρου, μού είπε πως είναι το τελευταίο, και πως έχει γίνει ανάρπαστο!! 
Περιττό να αναφέρω πως σε όλη την διαδρομή μέσα στο λεωφορείο, χάζευα τα μολύβια και σκεφτόμουν τι μακιγιάζ θα κάνω. Λίγα λόγια γι' αυτά.
Το ένα μολύβι είναι μολύβι ματιών και σκιά, σε καφέ και πράσινη- χακί απόχρωση, ακριβώς ίδιο χρώμα με τα μάτια μου.
Το δεύτερο είναι και αυτό μολύβι ματιών και σκιά, σε μπλε και θαλασσί απόχρωση.
Το τρίτο είναι μολύβι χειλιών και κραγιόν, σε κόκκινη και μπορντώ απόχρωση.
Φτάνοντας καθυστερημένη στη δουλειά,  έτρεξα στην τουαλέτα να δοκιμάσω το μολύβι κραγιόν! Ήταν τέλειο! Και επίσης αποτελεσματικό! Δεν έκανε κανείς παρατήρηση για την καθυστερημένη ώρα που έφτασα στο γραφείο!
Και τα τρία μολύβια είναι πολύ ωραία, είναι της  Marie Claire Basics, όχι κάποιας γνωστής μάρκας. Δεν περιγράφω άλλο (για όσες ασχολούνται με τα αθλητικά)!
 Απλά τα λάτρεψα!!! 


Πείτε μου κι εσείς κορίτσια, αν έχετε πάρει κάποιο από τα παραπάνω περιοδικά με τα δωράκια, ή κάποιο άλλο που μου διέφυγε! Καθώς και τις εντυπώσεις σας από τα προϊόντα!

Το επόμενο Post μου , θα περιέχει haul με προϊόντα που πήρα αυτόν τον μήνα!
Φιλιά πολλά!!!

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

MAC: Νέα φθινοπωρινή κολεξιόν "Office Hours"

MAC: Νέα φθινοπωρινή κολεξιόν "Office Hours"

Γεια σας κορίτσια! Τι μου κάνετε;

Ψάχνοντας για τις νέες κολεξιόν μακιγιάζ που θα βγουν το Φθινόπωρο, ανακάλυψα αυτήν την κολεξιόν της MAC, η οποία λέγεται "Office Hours". 




Μόνο από το όνομα, κατάλαβα ότι θα μου αρέσει! Όταν είδα και τις φωτογραφίες... αυτό ήταν!!! Είναι ό,τι πιο feminine έχω δει, για εργαζόμενα -ή μη-  κορίτσια. που αγαπούν την ομορφιά και τα καλλυντικά, και πάντα έχουν κάποιο προιόν μακιγιάζ, κρυμμένο στο συρτάρι του γραφείου τους, ακόμα και στη δουλειά τους.
Ήδη η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει ένα γραφείο ροζ με ένα γεμάτο από καλλυντικά συρτάρι (θέλω κι εγώ!), αποτελεί το φόντο στην επιφάνεια εργασίας στο laptop που έχω στην δουλειά!! Τέτοιο κόλλημα!
Όπως βλέπετε, η κολεξιόν αυτή αποτελείται από pro longwear eyeshadows, pro longwear lipglasses & pro longwear blushes σε πολύ ωραίες, γήινες, ροζουλί, καθημερινές, αποχρώσεις, που φοριούνται άνετα παντού! Ακόμα και στο γραφείο! Ρίξτε μια ματιά στις φωτο της καμπάνιας!




Τις παρακάτω φωτογραφίες τις πήρα από την ιστοσελίδα της allurabeauty, 
που όπως και η temptalia, παρουσιάζουν τις διάφορες νέες σειρές μακιγιάζ, πολύ πριν αυτές κυκλοφορήσουν! 




Ποιά μπορεί να αντισταθεί σε όλα αυτά τα ωραία  ρ ο ζ  καλλυντικά? 







Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Grande Haul per Pupa Cosmetics

Huge haul for the Italian Cosmetics "PUPA Milano" -
Μεγάλο αφιέρωμα - με πλούσιο φωτογραφικό υλικό-
 στα αγαπημένα μου Ιταλικά καλλυντικά μακιγιάζ 
P U P A 


Γεια σας κορίτσια!! Τί κάνετε;; 

Σκεφτόμουν από καιρό να κάνω κάποια posts σχετικά με τα καλλυντικά που έχω χωρίζοντας τα κυρίως σε μάρκες. Ύστερα όμως από τυχαία πρόταση της φίλης beauty blogger Τόνιας, επίσπευσα το post αυτό!
Μία από τις αγαπημένες μου μάρκες είναι τα Ιταλικά καλλυντικά Pupa



Tα καλλυντικά αυτά τα βρίσκω στα Hondos center, Notos Galleries, etc., αλλά τα έχω παραγγείλει και από την Ιταλία, μέσω του site της Leonora Makeup. Το υπέροχο κουτί της αποστολής (βλ. κόκκινο που αναγράφει Leonora Makeup), συνοδεύουν και όμορφα δώρα, όπως δείγματα βάσης μακιγιάζ, κρέμες, αλλά και μεγαλύτερα δώρα, όπως η κόκκινη τσάντα που βλέπετε στην φωτογραφία πάνω αριστερά που αναγράφει και το όνομα της εταιρείας!

Ξεκινάμε λοιπόν το αφιέρωμα στην Pupa? 
Απολαύστε το!!

Φυσικά να αναφέρω πως όλα τα έχω προμηθευτεί με δικά μου χρήματα και δεν προωθώ την εταιρεία.

Τα PUPA τα αγαπώ όχι μόνο για την ποιότητά τους, αλλά και για τις υπέροχες συσκευασίες τους. Σου φτιάχνουν πραγματικά την διάθεση να τα βλέπεις. Αξίζει να τα έχεις στολισμένα! Δεν συμφωνείτε;


Όπως διακρίνετε, εκτός από μεμονωμένα προιόντα, έχω πάρει και κάποιες συλλεκτικές παλέτες σκιών, όπως η MUST HAVE KIT By Night, η οποία περιείχε εκτός από την παλέτα σκιών, και γκλος κόκκινο, και μικρή μασκαρα, και μαύρο eyeliner!



Από το Ιντερνετ, έχω αγοράσει την περιορισμένης κυκλοφορίας κολεξιόν makeup της διάσημης Ιταλίδας makeup artist & beauty blogger, Clio Zammateo.Η σειρά ονομαζόταν Clio for PUPA. Περιελάμβανε βάση ματιών σε βαζάκι (την οποία χρησιμοποιώ συνέχεια και κοντεύω να την τελειώσω!), lipgloss σε γήινη απόχρωση με τέλειο άρωμα ιταλικού καφέ (!) και μια παλέτα σκιών με 4 χρώματα και διπλό βουρτσάκι! 

Από τα Hondos Center, τα Χριστούγεννα είχα προμηθευτεί την παρακάτω παλέτα σκιών και lipgloss , με 2 βουρτσάκια, πολύ καλής ποιότητας, η οποία μοιάζει με τσαντάκι χειρός τύπου clutch.

Τέλος από παλέτες, είχα πάρει και την παρακάτω PUPA Doll, πάλι με σκιές σε καφέ αποχρώσεις και με ουδέτερα γκλος! Δεν είναι πολύ χαριτωμένη;;

Στην εταιρεία PUPA, κατά την γνώμη μου ξεχωρίζουν οι σκιές! Έχουν πολύ ωραία ιδιαίτερα χρώματα και χρησιμοποιούνται και με στεγνό και με βρεγμένο πινελάκι. 

 Τα μολύβια ματιών είναι πολύ μαλακά , και έχουν από την μια πλευρά τη μύτη και από την άλλη το σφουγγαράκι ώστε να χρησιμοποιοηθούν και σαν σκιές και για smoky eye.
 Επίσης πολύ ωραία είναι και τα μολύβια χειλιών που έχουν απόδοση γκλος, όπως το ροζ της φωτο στην απόχρωση 06. 





Οι μάσκαρες της εταιρείας έχουν πολύ ωραία βουρτσάκια για διαχωρισμό των βλεφαρίδων και για dramatic look. Η αγαπημένη μου είναι η Vamp, την οποία έχω πάρει σε τυρκουάζ απόχρωση!!
Τα κραγιόν της PUPA βγαίνουν σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με την εποχή. Σε αυτό βέβαια ακολουθεί κι η συσκευασία τους η οποία πάει πάντα με το concept της κάθε κολεξιόν. 





Συνεχίζουμε με τα ρουζ και τα bronzer! 

 Και το ρουζ και η τερρακότα  που έχω στην συλλογή αποτελείται όχι από 1 χρώμα, 
αλλά από τρία η καθεμιά. 
Το ρουζ έχει ένα ροζ ανοιχτό για πιο διακριτικές εμφανίσεις και ένα πιο σκούρο κάτω για πιο βραδυνές. Ενδιάμεσα έχει το highlighter σε χρυσή απόχρωση. Απλά τέλειο! 
Η terracotta έχει τρία χρώματα τα οποία χρησιμοποιούνται είτε μεμονομένα είτε όλα μαζί ανακατεύοντάς τα με το πινέλο. Το αποτέλεσμα;; Απίθανο!! 
Εγώ τα χρησιμοποιώ και σαν σκιές!
Τελειώνοντας, να μην παραλείψω τα μανό της εταιρείας PUPA!!! Τα λατρεύω. Για μένα είναι τα καλύτερα! Με μία μόνο στρώση (βλ. φωτο), έχουν τέλειο χρώμα, μεγάλη διάρκεια και τέλεια εφαρμογή!! Επίσης πολύ ευχαριστημένη είμαι και από την βάση νυχιών, αλλά και από το top coat.



Αυτά ήταν τα καλλυντικά μακιγιάζ της Pupa, που έχω στην συλλογή μου. Σας άρεσαν;
 Ανυπομονώ να πάρω κάποια σκιά και από τη νέα Φθινοπωρινή σειρά 2012-13 , 
Pupa China Doll.

Αυτά!! 
Ελπίζω να μην σας κούρασα! Περιμένω εντυπώσεις σας, καθώς και να μοιραστείτε μαζί μου αν έχετε δοκιμάσει αυτήν την μάρκα και τί γνώμη έχετε. 
Φιλιά πολλά σε όλες!!!