Αναγνώστες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τα πιο αρωματικά και χαριτωμένα lip balms!

Τα πιο αρωματικά lip balms 
για την φετινή άνοιξη 2013: Review!!!

Καλησπέρα σας κορίτσια! 
Σήμερα ο καιρός, τουλάχιστον εδώ στον Πειραιά, ήταν αρκετά ανοιξιάτικος! Για αυτόν τον λόγο, για κάτι επίσης  ανοιξιάτικο και όμορφο θα σας μιλήσω στο σημερινό μου post! Είναι τα πιο τέλεια, αρωματικά, χαριτωμένα, με τέλεια και πρωτοποριακή συσκευασία, lip balms που έχω δοκιμάσει ποτέ!! 
Μυρίζουν υ π έ ρ ο χ  α ! 
Και δεν είναι άλλα, από αυτά των H & M
τα οποία αγόρασα πριν μια εβδομάδα περίπου.


Αγόρασα και τις 4 μυρωδιές που κυκλοφορούσαν (στο κατάστημα του Πειραιά τουλάχιστον): 1) chocolate, 2) raspberry sugar, 3) vanilla & 4) yummy candy!
 Αρχικά ήμουν να πάρω μόνο το ένα, αλλά η πωλήτρια μου είπε πως είναι περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή και πως αν μου αρέσουν δεν θα μπορώ να βρω τα υπόλοιπα μετά. Έτσι με έπεισε και τα πήρα όλα! 
Η τιμή τους μόλις στα 1,95 ευρώ! Ποσότητα 7g. Λήξη προιόντος στους 18 μήνες.
Δεν έχουν χρώμα. Είναι διάφανα. Η μυρωδιά τους σε ταξιδεύει! Θες συνεχώς να τα μυρίζεις! Μυρίζουν εκπληκτικά! Είναι σαν να ανοίγεις ένα μπουκάλι μοσχομυρωδάτο αφρόλουτρο από τα Body Shop και να μην χορταίνεις να τον μυρίζεις! Η οσμή τους έντονη, αλλά δεν προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση. 
Κάθε άρωμα είναι ακριβώς αυτό που αναγράφεται. 
Το chocolate (μπεζ συσκευασία με καφέ γράμματα) θυμίζει την μυρωδιά των προιόντων της σοκολατένιας σειράς των Body Shop.
Το raspberry sugar (έντονο φούξια κουτί με κίτρινα γράμματα) επίσης το ίδιο, αλλά μου θυμίζει λίγο και το Liposan το σκούρο.
Το vanilla (πράσινο με λευκά γράμματα) έχει την τέλεια μυρωδιά της βανίλιας, που οι περισσότερες λατρεύουμε και προτιμάμε.
Τέλος είναι το αγαπημένο μου! Το yummy candy (πορτοκαλί με άσπρα γράμματα), το οποίο μυρίζει AKΡΙΒΩΣ την τσιχλόφουσκα Big Babol
Αν έχετε δοκιμάσει το κόκκινο lip balm από τα Essence, το οποίο μυρίζει και αυτό τσίχλα και σας αρέσει,
 τότε το συγκεκριμένο θα σας ξετρελάνει!!!

Οι συσκευασίες τους όπως βλέπετε, είναι σε πολύ όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα. Το κουτάκι είναι μεταλλικό (!!) και συρταρωτό! Χωράει παντού! Τέλειο;!



Επίσης στο ίδιο stand με τα lip balms αυτά, υπήρχε σε κοραλλί χρωματάκι ένα Lip gloss και ένα μανό στην τιμή των 0,95 ευρώ. 
Πώς να αντισταθείς σε τόσο γλυκές συσκευασίες;
Το gloss είναι 6.5 ml και ονομάζεται Coral. Έχει ένα ελαφρύ κοραλλένιο χρωματάκι και μυρίζει κι αυτό πολύ ωραία, σαν πεπόνι! Η μυρωδιά του μοιάζει αρκετά με κάποια γκλοσάκια από την εταιρεία Oriflame. Και το καπάκι της συσκευασίας του είναι σαν καραμέλα! 
Τέλος, το μανό είναι στην απόχρωση Play it Coral, No. 44425, είναι 5 ml, στοιχίζει και αυτό 0.95 ευρώ και το χρωματάκι του είναι ένα ωραίο ανοιξιάτικο κοραλλί.

Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου αυτές; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα;

Αν σας άρεσε η ανάρτησή μου, παρακαλώ, ελάτε στην παρέα, κάνοντας subscribe στο blog μου. Θα χαρώ πάρα πολύ να επικοινωνούμε!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Τα λέμε σύντομα!



Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Accessories from H&M

Accessories from H&M: Haul

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Πρόσφατα έκοψα τα μαλλιά αρκετά κοντά για αλλαγή! Εμπιστεύτηκα απόλυτα τον κομμωτή μου, ο οποίος μου είπε οτι θα μου κάνει ένα πολύ art κούρεμα με φλασάκια στην φράντζα και πίσω στον σβέρκο. Είναι πραγματικά πολύ μοντέρνο και καλλιτεχνικό, και ομολογώ αρκετά πιο εύκολο σε καθημερινή περιποίηση, από ένα μακρύ μαλλί, όπως είχα πριν.
 Όμως για να αναδειχθεί ένα κοντό κούρεμα, εκτός από ένα πολύ καλό μακιγιάζ, χρειάζεται και όμορφα αξεσουάρ, και ειδικά σκουλαρίκια!

 Την περασμένη βδομάδα λοιπόν, που είχα πάει στα H&M Καλλιθέας, πήρα μερικά σκουλαρικάκια πολύ ωραία και σε καλές τιμές και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας!

Αρχικά πήρα σκουλαρικάκια με μια πιο ροκ διάθεση. Τί πιο ταιριαστά σκουλαρίκια για ένα κοντό μαλλί, από αυτά που διαθέτουν αλυσιδίτσα και μπαίνουν και ψηλά στο αυτί, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει τρύπα. Κόστισαν 6.95 ευρώ.

Επίσης ροκ ήταν και τα σκουλαρίκια που βρήκα σε σετάκι των 9. Και τα θεωρώ ροκ, καθώς στην πίσω πλευρά τους έχουν τέλεια κουμπώματα , καθώς έχουν προέκταση trouks. Τα ξεχωρίζω πολύ ανάμεσα στις συλλογές μου! Κόστισαν και αυτά 6.95 ευρώ.


Έχοντας πιο ανοιξιάτικη διάθεση, τα παρακάτω σε μορφή λουλουδιών είναι πολύ χαριτωμένα και ρομαντικά, και σε πολύ ωραία χρώματα. Είναι σε σετάκι των 6 και κόστιζαν γύρω στα 7 ευρώ.

Τέλος , λίγο πιο καλοκαιρινό είναι το τελευταίο ζευγάρι που πήρα, αυτή τη φορά μακρύ με αλυσίδες, 
καθώς έχει λεπτομέρειες σε λαχανί φλούο τόνους. Κόστισε μόνο 1 ευρώ.


Πώς σας φάνηκαν; Γράψτε μου τις εντυπώσεις σας.
Εσείς αγοράζετε αξεσουάρ από τα Η & Μ? Αν ναι, τί προτιμάτε;

Φιλιά σε όλες!









Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Maybelline Haul!

Maybelline Haul- FIT ME, 'Vivids' lipsticks, etc!

Γεια σας κορίτσια μου!
 Πώς περάσατε χτες του Αγίου Βαλεντίνου; Κάνατε κάτι ξεχωριστό; Λάβατε δωράκια;

Εγώ πήρα νέα καμερούλα!! Και έτσι ξεκινάω πάλι τα αγαπημένα μου posts!!
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου για τα νέα κραγιόν της Maybelline New York, Vivids, θα ήθελα να σας δείξω τα 2 κραγιονάκια της σειράς που πήρα! Καθώς και άλλα προιόντα της εταιρείας που αγόρασα την περασμένη βδομάδα.

Αρχικά , πήρα 2 κραγιονάκια σε μωβ αποχρώσεις. Δεν είχα κάποιο κραγιόν σε μωβ χρώμα και η κοπέλα της εταιρείας, μου πρότεινε τα 2 παρακάτω:
Είναι το 230 "Mauve Glam" & το 240 "Galactic Mauve". 

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, το 230 είναι πιο ανοιχτό μωβ, θα έλεγα ένα σκούρο ροζ, το οποίο θέλει πολλές φορές να το περάσεις στα χείλη για να φανεί. 
Το 240 είναι πιο σκούρο, αλλά και πάλι όχι το μωβ που έψαχνα. 

Για αυτό το λόγο ψάχνοντας στη σελίδα της Maybelline στο Facebook, είδα το Νο. 195 της σειράς Super Stay, το οποίο είναι ένα σκούρο , έντονο μωβ!!! Το δοκίμασα στο χέρι μου το πρωί που πήγα στο κατάστημα (εννοείται πως το αγόρασα), και από το χέρι μου έφυγε το επόμενο πρωί, μετά από πάρα πολλές πλύσεις! Μιλάμε για σούπερ διάρκεια!!


Για να συνεχίσουμε με τα προιόντα χειλιών, πήρα από την σειρά Vivids, 
το νούμερο 914 "Vibrant Mandarin" και το 910 "Shocking Coral".

 To 914 είναι ένα έντονο πορτοκαλί και για την πιο σωστή τοποθέτησή του, επειδή είναι πολύ έντονο, πήρα και το μολύβι χειλιών Νο. 440 Coral.
To 910 είναι πιο ανοιχτόχρωμο , πιο ευκολοφόρετο και πιο ανοιξιάτικο!


Έκανα και 2 swatches για να δείτε την διαφορά.
 Αριστερά είναι το κοραλλί και δεξιά το μανταρινί.

Επίσης από την Maybelline, αγόρασα και το νέο foundation FIT ME, στην απόχρωση 125, την πιο ανοιχτή, καθώς και την αντίστοιχη πούδρα επίσης Νο. 125.

Είχε έκπτωση -7ευρώ αγοράζοντας 2 προιόντα της σειράς , για αυτό το λόγο προτίμησα την πούδρα και όχι το κονσίλερ, μιας και πρόσφατα αγόρασα ένα άλλο από άλλη εταιρεία.
Την πούδρα την δοκίμασα πάνω από άλλη βάση και μου άρεσε πολύ. Το foundation δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Μόλις τελειώσω το άλλο foundation που χρησιμοποιώ, θα είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω. Ανυπομονώ!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα;

Περιμένω σχόλιά σας, και αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, 
περιμένω και τις εγγραφές σας στο blog μου!!

Σας ευχαριστώ πολύ,
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!










Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Maybelline New Lipstick Collections

Maybelline New Lipstick Collections

Καλησπέρα σας κορίτσια! 
Τι μου κάνετε; Μου έλειψε πολύ το να ανεβάζω posts αλλά έχω κάποια προβλήματα με την κάμερά μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Αλλά δεν άντεξα άλλο χωρίς blogging για αυτό σε αυτό το post θα χρησιμοποιήσω κάποιες φωτο από το Ιντερνετ!

Ήθελα να μιλήσω για δύο νέες σειρές κραγιόν της Maybelline New York, color sensational. Η μία έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα, και η άλλη δυστυχώς από ότι πληροφορήθηκα από την εταιρεία, δεν θα έρθει. :(  Αλλά σε όσες αρέσει πολύ και κάνουν τα ψώνια τους από e-shops, ίσως τα παραγγείλουν από το εξωτερικό.

Η πρώτη λοιπόν που έχει έρθει ήδη στα καταστήματα στην χώρα μας
 είναι η σειρά Vivids.

 Όπως λέει και το όνομα, τα κραγιόν αυτής της σειράς είναι πολύ φωτεινά, με ζωηρά χρώματα, πιο ανοιξιάτικα -καλοκαιρινά θα έλεγα, είναι ματ και με πολύ καλή απόδοση! Κυκλοφορούν τα παρακάτω χρώματα. 


Εγώ αγόρασα δύο:
1) το Vibrant Mandarin, το οποίο είναι ένα έντονο πορτοκαλί

και το νούμερο 910 το οποίο ονομάζεται Shoking Coral, 
σε κοραλλί απόχρωση, πιο ανοιχτόχρωμο από το πρώτο.
Τα δοκίμασα ήδη, τα φοράω στο σπίτι γιατί μου φτιάχνουν την διάθεση, αλλά όχι έξω ακόμα, μιας και δεν ταιριάζουν κατά την άποψή μου πολύ με αυτήν την εποχή.
Μου αρέσουν τρελλά, και φυσικά  ανυπομονώ να τα φορέσω την άνοιξη!!!

Η δεύτερη σειρά που έβγαλε η Maybelline, ονομάζεται Colour Whisper
και αποτελείται από πιο φυσικές, καθημερινές αποχρώσεις.Δυστυχώς όμως δεν θα την δούμε στα ελληνικά stands.



Εσείς έχετε αγοράσει κάποιο κραγιόν από την σειρά Vivids? 
Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλιά σας.

Φιλιά πολλά!