Αναγνώστες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Sleek MakeUp Haul: Part 2

Sleek MakeUp -Part 2: Haul (and more)!


Καλημέρα κορίτσια! Καλή Παρασκευή να έχουμε και φυσικά ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!
Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξω όπως σας υποσχέθηκα, τί άλλο πήρα από την εταιρεία Sleek Makeup μέσα από το site της. Στο πρώτο μέρος σας έδειξα παλέτες σκιών. Στο δεύτερο μέρος θα δείτε προϊόντα, τα οποία έχουν να κάνουν με μάτια, πρόσωπο και κυρίως με χείλη.

Ας ξεκινήσουμε με μάτια. 
Πήρα ένα λευκό μολύβι ματιών, κυρίως για να το χρησιμοποιώ στην κάτω εσωτερική γραμμή του ματιού. Είναι το "eau la la in white noise"  και κοστίζει 6 ευρώ. Και δεύτερον, πήρα ένα μηχανικό μολύβι σε σκούρα καφέ απόχρωση "Twist up Eye Pencil - Chocolate", τιμή 3.50 ευρώ. Πολύ καλή απόδοση και τα 2. Απλώνονται ευκολότατα.

Για το πρόσωπο πήρα τα παρακάτω: 

 Πήρα 2 προιόντα για τα μάγουλα. 


 Το πρώτο είναι το "Face Form" σε απόχρωση Light , το οποίο στοιχίζει 13 ευρώ. Περιέχει 3 χρώματα: ένα για contouring, ένα highlighter και ένα blush σε peachy ελαφριά απόχρωση. Είναι πολύ όμορφα και τα 3 και πιστεύω ότι θα τα χρησιμοποιώ και τον χειμώνα καθώς είναι ανοιχτόχρωμες οι αποχρώσεις.


 Το 2ο προιόν το οποίο με ενθουσίασε, είναι το τριπλό ρουζ "Blush By 3" στην απόχρωση In Sugar! Στοιχίζει 13 ευρώ. Και τα 3 χρώματα έχουν αρκετά καλή και έντονη απόδοση, θέλει προσοχή στην εφαρμογή και είναι σε πολύ καλές ποσότητες. Τώρα που είμαι μαυρισμένη μπορώ να το χρησιμοποιώ άφοβα, αλλά όταν θα αρχίσω να ασπρίζω σίγουρα θα θέλει αρκετά φειδωλή εφαρμογή. 

 Το τρίτο προιόν για το πρόσωπο είναι το "Tester Kit Creme to Powder - Medium" με 5 αποχρώσεις foundation , για να βρεις τον τόνο σου και μου κόστισε 3,50 ευρώ. Σίγουρα πολύ καλή απόδοση, σχετικά σκούρα χρώματα αυτά που επέλεξα, αλλά κατάλληλα για σκούρα δέρματα και για κάποιες που ακόμα είμαστε μαυρισμένες.


 Μια παρατήρηση: όταν άνοιξα το πακέτο η μεσαία απόχρωση όπως βλέπετε ήταν έτσι με στίγματα σαν να έχει "ιδρώσει". Μήπως να το έβαζα λιγάκι στο ψυγείο ;

Και ερχόμαστε στα αγαπημένα είδη μακιγιάζ για τα χείλη!

Πήρα 2 κραγιονάκια (3.5 g). Το καθένα είχε 6 ευρώ. 

 Οι 2 αποχρώσεις που πήρα είναι η "Bare All " και η "Papaya Punch". Το πρώτο κραγιονάκι είναι nude και ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ και το δεύτερο είναι έντονο πορτοκαλί - ροδακινί και είναι υπέροχο για καλοκαίρι. Πολύ σταθερά και ενυδατικά κραγιόν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Η συσκευασία τους είναι πολύ χαριτωμένη γιατί είναι μαύρη, ματ και πολύ γλυκούλα! Στο καπάκι αναγράφεται το όνομα της εταιρείας.



Αυτό είναι το Papaya Punch, 
το οποίο δεν βγήκε πολύ καλό στην φωτο για να δείτε το τέλειο χρώμα του! Κι έτσι σας το δείχνω από το site, ώστε να μην το αδικήσω.


Επόμενο προιόν για τα χείλη, τα πολυπόθητα gloss "Matte me", τα οποία αποτελούν Bestseller! 
Tο καθένα κόστισε 6, 50 ευρώ. 

 Το πρώτο είναι το "Party Pink". Τέλεια πορτοκαλί peachy απόχρωση. Πολύ έντονο, λαμπερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πραγματικά ματ. Πολύ καλό Lip Stain. 
Το μόνο που δεν μου άρεσε σε αυτό το προιόν, είναι ότι ενώ είναι πολύ ματ και σταθερό, όταν έρθει σε επαφή με νερό κλπ., σπάει (σε αντίθεση με αυτό της Sephora). Και γίνονται τα χείλη ψιλοχάλια. Θέλει προσοχή. 

 Και το επόμενο είναι το "Fandango Purple", σε μωβ έντονη απόχρωση. 
Πολύ ταιριαστό για αυτήν την εποχή! 



 Από την σειρά gloss "Glossed in" πήρα το χρώμα Blase, το οποίο είναι μια ευκολοφόρετη καθημερινή απόχρωση του σομόν. Ελαφρύ gloss που δεν κολλάει καθόλου τα χείλη. Αγαπημένο σίγουρα! Στοίχισε 4,50 ευρώ.

Από τα πολύ γνωστά Lip Stains της Sleek MakeUp και από την σειρά "Pout Paint" πήρα την απόχρωση Minx (ουδέτερη απόχρωση, ελαφρώς σομόν). 
Είναι ένα υγρό gloss το οποίο δεν κολλάει, αλλά θέλει πρώτα εφαρμογή στο χέρι, καθώς με το πρώτο ζούλιγμα βγαίνει κάπως διαφανές, αλλά αμέσως μετά βγαίνει το χρώμα του. Θέλει πάρα πολύ λίγη ποσότητα για να καλύψει τα χείλη. Μπορεί να αναμιχθεί και με άλλα χρώματα για περισσότερες επιλογές. Χρησιμοποιείται και στα μάγουλα. 
Είναι ένα πολυχρηστικό προιόν!!

 Και τέλος από τα "Pout Polish" (tinted lip conditioner) πήρα την απόχρωση Monte Carlo , η οποία ήταν συλλεκτική. Στοίχισε γύρω στα 6 ευρώ.
 Είναι ένα balm με SPF 15, πολύ ενυδατικό και περιέχει Shea butter, αμυγδαλέλαιο, αβοκάντο και βιταμίνες Α, C και Ε για πλούσια ενυδάτωση. Το χρώμα του είναι ένα διάφανο ροζ- λιλά. 

Και με αυτό το 2ο μέρος, ολοκληρώθηκε το Haul μου στις αγορές από την Sleek. Σίγουρα μια πολύ καλή επένδυση σε καλλυντικά μακιγιάζ κατά την γνώμη μου. Εύχομαι να σας άρεσαν και περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.

Φιλιά πολλά!!!

P.S. Don't forget to subscibe! xxx

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Sleek Makeup Cosmetics: Haul !!!

Haul: Sleek Make Up (part 1)


Καλησπέρα κορίτσια!! Πόσο χαίρομαι που επικοινωνούμε ξανά!
Καλό Φθινόπωρο να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου σε όλες σας! 
Καλή σεζόν και πολλά νέα, όμορφα ξεκινήματα σε ό,τι κάνετε ή θέλετε να οργανώσετε αυτό το φθινόπωρο -χειμώνα!
Το γνωρίζω πως έχω αρκετό καιρό να ανεβάσω post, αλλά όσες με ακολουθείτε, γνωρίζετε για το πρόβλημα που έχω με το προσωπικό PC μου, το οποίο δυστυχώς συνεχίζει.

Anyway! Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω τί αγόρασα από την εταιρεία καλλυντικών Sleek MakeUp μέσω του ομώνυμου site της! Αυτή η μάρκα ειλικρινά μού άρεσε πάρα πολύ και έτσι μάζεψα κάποιο κεφάλαιο (!) για να αγοράσω τα παρακάτω! Το ποσό ήταν τριψήφιο , αλλά είναι μια στο τόσο και ήταν ένα δωράκι για τον εαυτό μου, από εμένα για εμένα! 
Τα προιόντα που αγόρασα είναι τα παρακάτω:

 Επειδή είναι αρκετά τα προϊόντα, θα αφιερώσω 2 αναρτήσεις  στην Sleek, για να μην σας κουράσω.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, από τις παλέτες σκιών:

 Οι παλέτες που πήρα είναι 4: 
1) Η Candy, 2) η Sunset, 3) η Storm και 4) η συλλεκτική Supreme (κάτω). 
Η κάθε μια τους κόστισε 10 ευρώ.

1) Η Candy

 



2) η Sunset



3) η Storm



και 4) η Supreme 






Και οι 4 παλέτες έχουν τέλεια χρώματα που συνδέονται μεταξύ τους καταπληκτικά. Έχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Για το καλοκαίρι χρησιμοποίησα όσο πρόλαβα, την Candy, αλλά και φυσικά την sunset. Την Supreme την χρησιμοποιώ κυρίως για πρωινά μακιγιάζ και για το γραφείο. Την Storm επειδή έχει πιο σκούρα χρώματα, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά ανυπομονώ! Μέχρι τώρα η αγαπημένη μου λόγω χρωμάτων και συνδυασμών με τα μάτια μου, την καλοκαιρινή διάθεσή μου κλπ. , είναι η SUNSET! Ειλικρινά την αγαπώ! 

Ακόμα κι αν έχει μπει το Φθινόπωρο, ευτυχώς ο καλός καιρός βοηθάει για να κρατήσουμε λίγο την καλοκαιρινή μας διάθεση, μέσα από το μακιγιάζ, 
αλλά και γιατί όχι κάνοντας κανένα μπανάκι! :) Προσωπικά σήμερα έκανα ένα ακόμα μπάνιο στην θάλασσα και το κατα-ευχαριστήθηκα! Πήρα και λίγο χρωματάκι ακόμα. Μου αρέσει πάρα πολύ το μπρούτζινο χρώμα. Πάει τέλεια με τις σκιές της Sunset! :)

 


Εύχομαι να είστε όλες καλά! Πείτε μου αν σας άρεσαν οι παλέτες αυτές 
και αν έχετε κάποια από Sleek.
Και αν θέλετε να δείτε και το 2ο μέρος, αλλά και πολλά ακόμα όμορφα πραγματάκια μακιγιάζ  που αγόρασα πρόσφατα, 
ακολουθήστε το ιστολογιάκι μου, για να τα λέμε!

Φιλιά πολλά!